Logotip de Adolescents.cat
MariaOrchata
MariaOrchata
Any: 2001
Comarca: Garraf
Data: 23/12/15 20:10
NECESSITO AJUDA URGENT...
hola, tinc 15 anys i encara peso 44 no m'engreixo i no menjo res, a la setmana en total faig 8 hores d'esport , no m'agraden les verdures,ni les fruites, ni el xocolate la cosa es que cada dia em sento molt dèbil sense defenses,sempre m'estic posant malalta, em marejo a sovint i sempre estic seria i ja res em fa riure.
Quan em diuen de provar verdures o algo em tanco i sempre acabo sense dinar, al esbarjo del pati de institut mai esmorzo, mai tinc gana.
Hi ara ve que m'ha deixat el nuvi,i encara menjo menys, em sento cada dia una merda i sense forces a afrontar-me als problemes.
que puc fer?
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 26/12/2015 21:07
CONSULTA DUPLICADA
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: