Logotip de Adolescents.cat
RodriMeri
RodriMeri
Any: 1997
Comarca: Garrotxa
Data: 23/12/15 14:26
Vull ajudar a la meva millor amiga
Molt bones,
primer de tot, moltes gràcies per contestar-me.
doncs us explico el tema. Resulta que la meva millor amiga porta 1 any i algo sortint amb un xic, pero es porten 28 anys de diferencia. Es van coneixer quan estudiaven en el Insititut. Ara estudien a la UNI i tenen un projecte en comu, volen montar una empresa.
En un principi em va sorprendre, pero quan vaig coneixer el noi vaig veure que feien molt bona parella i parles amb ell i sembla que tingui la mateixa edat que nosaltres. La cuida com si fos un princessa.
La historia de ells es una pasada i m'encanta que tots dos tinguin tan bon feeling i estiguin junts tant en lo bo com per lo dolent. Ells estan super enamorats, i jo els hi donc suport en tot, pero hi ha un petit problema. Els pares de ella, no volen saber res del noi i va fer veure que trencava amb ell, pero encara aixi continuen veient-se a amagades. Es com la historia de Romeo i Julieta, perque no volen que es vegin (sense final tràgic). Llavors tenen molta precaució a l'anar per el carrer, per exemple. Pero encara aixi la noia s'enfada perque de quan en quan sent comentaris, que si no pueguen amb cola, que quin fastic i tal... li fot molt, ell sempre treu la cara per ella. La cosa que per aquests comentaris, ella ha estat a punt de deixar-ho diversos cops, pero en realitat no el vol deixar, li estima massa, no podrien estar separats.
que li puc dir? es millor que li deixi o lluitar contra aquests comentaris, la privació de que es vegin i que siguin tots dos feliços, perque s'ho mereixen?
Espero que em pogueu ajudar. Moltes gràcies adolescents.
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/02/2016 18:20
Hola! doncs ens agrada molt que et preocupis tant per la teva amiga però pensa que la decisió és seva. Tu no pots dir-li si ha de seguir endavant o no.
El que està clar és qu han de fer el que sentin perquè són majors d'edat i són responsables dels seus actes.
Per tant, el que tu has de fer és estar al seu costat tant si les coses van bé com si no.
Una abraçada ben forta!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: