Logotip de Adolescents.cat

Any: 2003
Comarca: Osona
Data: 22/12/15 19:03
Els meus "amics"
Hola sóc una noia de 15 anys i tinc un problema una mica greu.

últimament no se el que em passa. M'enfado sovint amb els meus amics, no ho puc evitar. A més jo sóc molt rancorosa, gelosa i no se perdonar amb facilitat. Ja em va passar fa unes setmanes i em va costar moltíssim perdonar-los. No se que fer :(. Tinc altres amics, però en teoria ells són els de tota la vida.

No se si es que ells no són els meus amics de veritat, els haig de perdonar o jo que se!

Ajudeu-me siusplau!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/02/2016 19:43
Hola annshm!

Quins són els motius que estan fent que t'enfadis tan sovint amb ells? Valora si realment hi ha motius substancials per enfadar-se o ets tu que estàs passant per una època on estàs un pèl més sensible.

Tan important és acceptar un perdó com saber perdonar. Recorda que el rancor i la gelosia, l'única cosa que t'aporten és més malestar i si tens ganes que les coses millorin, potser fer un "canvi de xip" t'ajuda a aconseguir-ho! Valora-ho!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: