Logotip de Adolescents.cat
Anna MZ
Anna MZ
Any: 2003
Comarca: Segarra
Data: 22/12/15 16:52
La meva amiga....
Hola, aquest missatge, es per a ajudar a una amga meva, ja que no se quins consells donar-li. La qüestió és que aquest curs hem canviat de centre, i estem a 1r d'ESO. Tant ella com jo provenim de diferents centres. Fa poc, a la nostra classe, han pujat a un noi (d'un poble veï, i que no coneixiem), i ell s'ha enamorat d'ella. Sempre estava al seu costat, li parlava constanment, i ara ella s'ha enamorat de ell. Els dos saben el que senten mutuament, i ell vol sortir amb ella, però ells diu que no, que l'estima molt, però diu que es molt petita per a estar en una relació, i que, ademés, tampoc farien res(com ara petons, morreos...), i estan practicament sempre empegats. Jo ja no sé com dir-li que son la parella perfecta, i ell la tracta molt bé. Però segueix creient que som massa petits per a això. Com la podria convèncer? Jo sé, qu en el fons, ella vol sortir amb ell, però és una tossuda. Algun consell?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 13/02/2016 19:38
Hola Anna MZ!

Doncs no es tracta de convèncer a ningú! Cada persona necessita el seu temps i si ara la teva amiga vol esperar-se, sigui pel motiu que sigui, és important que tu com a amiga la recolzis! Veuràs que quan se senti preparada ella sola farà el pas, no pateixis! No cal córrer!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: