Logotip de Adolescents.cat
happy2742
happy2742
Any: 2001
Comarca: Bages
Data: 21/12/15 16:35
Puc ser amiga de les meves antigues "acosadores"?
Hola, fa cosa de 3 anys (quan feia 6é) em vaig apuntar a una extraescolar. No coneixia i ningú i els primers dies estava molt callada i no em relacionava amb ningú. La rebuda que em van fer les altres nenes no va ser gaire bona, i cada cop anava a més (no m'insultaven però si es posaven amb mi per tot el que feia) i aixi vaig estar un any.
Llavors vaig començar l'insti (les nenes que es posaven amb mi també) però a l'institut i estava molt còmoda i ràpidament vaig fer molts amics i vaig començar a "sudar" d'aquelles nenes. A més, vaig canviar de grup de l'extraescolar. Les nenes que es posaven amb mi a l'extraescolar també anaven al mateix insti i eren com les "popus" del curs.
Total que aquest any ens hem fet força amigues (m'han assegut al costat d'una d'elles) i les meves amigues diuen que em volen al seu grup. La pregunta és, puc ser la seva amiga o no? Perquè si que m'ho van fer passar força malament però alhora crec que tampoc hi ha per tant i fins i tot una de elles m'ha demanat disculpes. Que faig?
PD: Jo tinc elmeu propi grup d'amigues en el qual no hi son aquestes nenes

Merciiiiiiii
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/02/2016 16:39
Hola happy2742!

Doncs tu mateixa has de valorar-ho. En principi no hi hauria cap problema i ser amiga d'elles no implicaria deixar de ser amiga del teu actual grup, recorda que com més amics i amigues tinguis sempre és millor ;)

És important però que si mai detectes una situació abusiva o de menyspreu cap a tu, puguis defensar-te i no permetre que ningú sota cap circumstància t'ho faci passar malament.

Una abraçada ben forta i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: