Logotip de Adolescents.cat
joan.c
joan.c
Any: 2002
Comarca: Formentera
Data: 20/12/15 21:38
m'estic tornant boig
jo soc de Formentera i tinc una amiga que viu a centelles (barcelona) la cosa es que ella m'encanta pero jo no li agrado per que un amic li va demanar per whatsapp amb el meu telefon si ella sortiria amb mi cosa que ella va contestar "ho sento pero ara mateix no" el problema es que no me la puc treure del cap.
sisplau ajudeme
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/02/2016 16:32
Hola joan.c!

Entenem com et sents, sabem que és difícil acceptar que els sentiments no són correspostos, però no ens en queda una altra. Si seguir parlant amb ella de forma habitual et fa patir, és important que tu mateix et protegeixis i posis una mica de distància virtual, mental i emocional, per tal de poder de mica en mica anar-la traient del cap.

Distreu-te, coneix gent nova i deixa que el temps vagi posant les coses a lloc!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: