Logotip de Adolescents.cat
Anonym
Anonym
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 20/12/15 18:55
El pes ideal???
Tinc 14 anys, medeixo 1.74 m i peso 51 kg. Estic bé de pes??
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 21/12/2015 13:32
Hola Silvia,

En primer lloc volem agrair-te que ens hagis escrit.

Dir-te que pel que dius que mesures i peses, estàs una mica per sota del que es podria considerar el teu pes ideal.
Ara bé, el pes que per salut has de tenir no només depen de l'alçada i edat, sinó que s'han de tenir en compte altres variables com la constitució genètica, si t'ha vingut la regla, etc.

Si realment tens dubtes sobre quin pes hauries de tenir, la persona que millor t'ho pot dir és el teu metge de capçalera, ja que ell té la teva evolució de pes i creixement des de que erets petita. De totes formes el que has de procurar és estar a gust amb el teu cos i seguir un estil de vida saludable. El cos a la teva edat va canviant i en uns quants anys passaràs de tenir un cos de nena a un cos de dona, i si fas esport i menges bé, t'aniràs desenvolupant correctament i tal i com per genètica et toca.

Una abraçada!

Laura Medrano

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: