Logotip de Adolescents.cat
MariaOrchata
MariaOrchata
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 20/12/15 01:35
Amor idiota
Hola, sóc una noia de 14 anys, fa poc vaig sortir amb un noi de gandesa i em vaig enamorar profundament, ens vam arribar a liar, resulta que ell va tallar, vam sortir 4 mesos potser és poc però en aquests 4 mesos no me l'he pogut oblidar ja fa dos mesos i mig que em tallat però el meu cor no me'l trau del cap 7 nois m'han demanat de sortir però he dit que no perque no m'oblido del meu ex.
És obsesiu per les nits somio amb ell penso amb ell miro la seva foto de perfil d'ell constanment i a tots els meus amics els hi parlo d'ell fins i tot hi ha vegades que no puc estudiar perque em ve al cap. he probat de tot però res funciona.
necessito ajuda urgent.
gràcies i petons
InterPersonal
InterPersonal
Data: 08/02/2016 18:19
Hola MariaOrchata!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'interpersonal.

Entenc com estàs...és natural. Oblidar a un apersona és un porcés i a les primeres vegades no estem tan entrenats. Jo et suggereixo que et comencis a marcar límits. Quan et vingui el cap te n'adones i dius: prou! i respires fondo, t'imagines l'aire com entra i surt i segueixes amb la tasca que feies. A mesura d'anar dient prous i amrcar-te limits l'oblidaras.

També intenta no parlar d'ell. Això serà una altra manera molt bona d'aconseguir l'obejctiu d'oblidar-lo!

Fés coses que t'agradin i centra't en tu i els teus amics! A poc a poc anirà marxant del cap!

Depèn de tu!!!

Eli AUlet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: