Logotip de Adolescents.cat
Anònimaaaa💕
Anònimaaaa💕
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 19/12/15 20:56
PutaVida😤
Hola! Tinc 13 anys, sóc noia i m'agrada un noi

Jo a ell no li agrado només perquè li semblo lletja (ja que li diu als seus amics i a mi també m'ho va dir). No ens parlem però ens mirem. Li vull dir el que sento però nose com fer-ho. He pensat que ho faré per whatsapp. Estava bé si li dic aixì??

Hola! Soy Nuria. Tu ya sabes que te quiero mucho y que quiero una relación contigo. Sé que tu a mi no me quieres y que no quieres nada conmigo asi que bueno, te olvidaré. Queria decirte que no me gusta que me llames "fea". ¿A caso te he hecho algo yo?
Soy delgada, soy más alta que las demás, ojos azules, llevo gafas, tengo las piernas largas... Soy diferente, si. Pero me gusta como soy.
Lo peor es que tu solo me llamas "fea" por tener la cara plana. Encima que no te digo nada nunca...va y tu me insultas. Bueno, solo queria decirte eso. ¡Ah por cierto! Puede que este mensaje sea el último que te envie. (Si quieres hablar, me lo dices y hablamos)

Estoy segura que me dejarás en vistos. Lo sé.








Què opines? Creus que està bé que li envii aquest missatge? Mercii💕💕
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 21/12/2015 13:20
Hola!

Et recomano que aquesta consulta la facis al Consultori de Psicologia, ja que aquest és el d'Alimentació. Les meves companyes et podran assessorar molt millor.

Una abraçada,

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: