Logotip de Adolescents.cat
Lovely
Lovely
Any: 2001
Comarca: Alt Empordà
Data: 19/12/15 13:10
És molt important per mi i m'encantaria que responguessiu
Hola! Porto uns dies pensant si fer-vos aquesta consulta, perquè crec que no la respondreu i per mi és bastant important.
El gran problema que tinc és que a part de la meva baix autoestima, no soc segura de mi mateixa, això em dificulta moltes coses, com ser més oberta. Em podríeu ajudar a com intentar tenir seguretat?
I ara que escric aquesta consulta també m'encantaria que em diguéssiu com puc control·lar els gelos, i com no tenir tanta ràbia o control·lar-la, és que a la mínima que algú m'insulta o em vol fer mal, no m'importa la veritat, però no sé que em passa que començo a deixar-li les coses clares a la persona i això a vegades dona una imatge dolenta de mi, ja que per fora semblo una santeta, per això la gent que no em coneix intenta fer-me mal.
Moltissimes gràcies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/02/2016 18:33
La manera de controlar els gelos, la ràbia i controlar-la és estant bé amb tu mateixa.

Sovint aquestes situacions són el reflexe de la nostra inseguretat.

Què necessitaries per sentir-te millor amb tu mateixa? què faria que et valoressis més?

Dibuixa com vols ser i comença a ser-ho!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: