Logotip de Adolescents.cat
Anònimaaaa💕
Anònimaaaa💕
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 18/12/15 21:07
Ajudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nose que fer... Em vull liar amb algú però no els hi semblo guapa a ningú. Què faaig??😭😭😭
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 21/12/2015 12:50
Hola!!

Per l'any que has posat, dedueixo que tens 13 anys, i als 13 anys és normal que comencis a tenir interès en els nois/es que t'agraden i que et vingui de gust liar-te amb algú.
Tot i així no has de tenir pressa ja que per donar-te petons amb una persona, has d'estar-ne segura i que l'atracció sigui mútua, i això no és tant fàcil de trobar. Pot ser que t'agradi algú i que a aquest algú tu no li agradis, però això no significa que no siguis guapa!! La famosa frase de "per gustos, colors", resumeix una mica això. Cada persona tenim uns gustos diferents i igual que a tu no tots els nois et semblen atractius, del revés passa igual.

El que és realment important per transmetre seguretat als demés és que tu T'AGRADIS A TU MATEIXA i que estiguis i et mostris segura de que ets guapa. Si tu mateixa no t'ho creus, costarà que els demés ho vegin, Quan parlem de que una persona sigui atractiva, sovint és més important l'actitud que tenim, que no pas el ser més o menys guapo físicament. La clau de tot això és tenir una bona autoestima.

Una abraçada molt forta i gràcies per escriure'ns!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: