Logotip de Adolescents.cat
Girl99peach
Girl99peach
Any: 1998
Comarca: Berguedà
Data: 17/12/15 19:03
Com em puc apropar el noi que m'agrada
Hola!
Fa uns mesos que estic en una nova escola. Des de fa aproximadament un mes m'agrada un noi de la meva clase. Tinc optatives que faig amb ell i alguns cops aprofito si tinc dubtes per preguntar-li. Pero no se que fer per poder tenir mes temes de conversa. S'isplou doneu-me algun consell!!!
Pd: Perdoneu per les faltes
InterPersonal
InterPersonal
Data: 05/02/2016 21:13
Hola Girl99peach!

Doncs pots interessar-te per les seves coses, pregunta-li que li agrada, si té algun hobbie, què fa a les tardes, si practica algun esport, si mira alguna sèrie... fixa't que temes n'hi ha infinits. Busca l'oportunitat per parlar amb ell, del que sigui! Si la vostra amistat va agafant forma, sempre estaràs més a prop que pugui passar alguna cosa més entre vosaltres!

Esperem que us vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la teva consulta!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: