Logotip de Adolescents.cat
anònima2003
anònima2003
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 15/12/15 21:52
TINC UN PROBLEMA2003
Hola adolescents!
Primer de tot, donar les gràcies per aquest consultori.
Bueno, el que em passa és que hi ha un nen de la meva classe que m'ha dit que m'estima, el cas es que no ens coneixem de res i no he parlat quasi mai amb ell però igualment li agrado i ell a mi.
Jo, sóc una persona molt vergonyosa i no sé que contestar-li, sempre estic pensant en que li puc dir o en que puc fer però a l'hora de realitzar-ho, no puc.
Què puc fer??
Moltes gràcies, petons!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 03/02/2016 20:39
Hola anònima2003!

És normal que ens posem nervioses o que ens faci una mica de vergonya parlar amb la persona que ens agrada, i més si no us coneixeu massa!

La nostra recomanació és que us conegueu millor, proposa-li sense por, a veure què li sembla! Serà una manera de veure si realment sentiu alguna cosa més que una amistat. Recorda que aquest és sempre un bon inici!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies a tu per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: