Logotip de Adolescents.cat
juuuuj
juuuuj
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 15/12/15 16:34
Com puc ser més segura de mi mateixa?
Hola, abans de tot gràcies per respondre'm, feu un gran treball!!
Jo sóc una noia que des de sempre he set molt tímida però m'agradaria saber com deixar-me més, sé jo mateixa i no pensar-me diversos cops si dir el que vull dir o callar-me (sempre m'acabo callant).
Sempre m'he preguntat com s'ho fan les demés per ser tan obertes i tan segures d'elles mateixes.
La qüestió és que tinc poca seguretat en mi mateixa i no em valoro u suficient. M'agrada molt el meu cos però no la meva cara ni el meu cabell. Sempre quan vaig a dir coses que fan gràcia me les acabo callant sobretot davant nois i semblo una sosa! Tots els de la classe em diuen que al watsapp sóc més guai perquè em deixo més anar i no mola gens, jo vull ser jo mateixa tan al watsapp com en persona.
Em podríeu dir consells per no ser tan tímida i tan insegura??
Gràciessss!!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/02/2016 18:37
Doncs, sovint, l'única manera de deixar-te anar és... deixar-te anar. NO pensar tant el el que pensaran els altres i pensar més en la satisfacció que sentiràs si ets capaç de fer quelcom que realment tens moltes ganes de fer.

Pensa com t'agradaria ser i comença a comportar-te així: vols ser més segura, doncs fes coses amb seguretat (petites coses) i així començaràs a valorar-te millor.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: