Logotip de Adolescents.cat
kiwi
kiwi
Any: 2003
Comarca: Baix Camp
Data: 14/12/15 17:49
L' amiga i l' altre
Em sembla que no sòc la única persona a qui li pasa, però bueno. Resulta que m' agrada un nen de la meva classe i quan el miro em somriu i tal. El fet esque no se si li agrado; però el problema no ès ben bé aixó, si no que tinc una "amiga" que sempre es burla "amistosament" de que si m' agrada i tal i que sisòc retrasada per que no pot ser que m' agradi i etc. i dos minuts mes tard em comença a dir que si li agrada un nen que es súper guapo i bueno, que a la mínima brmeta q faig ja s' enfada. Aquesta "amiga" és MOLT falsa i una aprofitada, pero ja és un altre tema. El que volia saber que fer amb aquesta "amiga" per que deixi d' emprenyar. Moltes gràcies!! :-)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/02/2016 21:34
Hola kiwi!

Doncs si aquestes bromes "amistoses" que et fa et molesten, hauries de parlar-ho amb ella. És important que diguem allò que ens molesta, de forma respectuosa, no es tracta de discutir, sinó que entengui que no t'agrada que en faci burla, ja que per tu és important.

Per últim, recorda que l'única manera que tenim per saber si li agradem a algú altre, és preguntant-li directament! ;)

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: