Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 14/12/15 17:10
DEPRIMIDA
Quan tenia 5 anys els meus pares es van separar. El meu pare es va interessar per mi fins als 8 anys, ara ja mai em truca ni tansols el veig gaire. Ell diu que no té diners per venir-me a buscar (ell viu a Barcelona i jo a Girona), però és mentida. El cas és que no ho supero, i quan escolto a la gent parlar de lo feliços que són amb la seva família em deprimeixo i em donen ganes de plorar, no ho supero. Ajuda!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/02/2016 21:23
Hola Anònima!

Has parlat de tot això amb la teva mare? Seria important que en parléssiu, que poguessis explicar-li com et sents i que t'ajudi a gestionar aquesta situació que arrossegues des de fa tants anys. Parla-ho amb ella, amb els teus familiars i la gent que t'estima. No deixis que aquesta tristesa s'apoderi de tu i fes el que està en les teves mans per estar millor!

Una abraçada ben forta i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: