Logotip de Adolescents.cat
soy un pony salvaje
soy un pony salvaje
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 12/12/15 23:58
Moment crític
Hola Elena, estic en un moment bastant delicat i no tinc ni idea de què fer.

D'acord, hi ha una noia, la qual... no ens caiem gens bé. T'explico, aquest dimarts, vaig rebre una trucada davant dels meus amics. I també estava la millor amiga de la noia que em cau tan malament. A la trucada em van explicar que el meu avi havia mort aquell mateix mig dia.
Jo dolguda, vaig començar a plorar davant d'ells i tot el rotllo.
El cas es, que quan arribo a casa, entro a Ask i rebo una pregunta en anònim que diu: "Ai el abuelo muerto jope jajajajaja". Total, que el meu instint em va dir que era la innombrable que tant odio. Vaig obrir-la, amenaçant-la i dient-li que com l'enganxes pagaria per el que havia dit del meu avi recent fall-escut i tot això. I la cosa no acaba aqui, després uns amics van obrir-li per preguntar de que anava dient tot això.
I la mare de la nena, va trucar al meu novio en to agressiu i amenaçant dient-li que deixés en pau a la seva fila i un llarg etc ple d'insults i zascas.

La veritat es que tinc unes ganes immenses de trencar-li la cara, de veritat. No puc consentir que hagi faltat el respecte d'aquesta manera al meu avi. I menys el mateix dia de la seva mort. No m'ho perdonaria mai si ho deixo còrrer. Per altra banda, sóc bona persona i se que no li vull fer mal. Però es que s'ha ficat tant amb coses que em feien mal...
Necessito consell. Què faig? Li dono la pallissa de la seva vida?
Petons adolescents. :*
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/02/2016 10:48
Hola soy un pony salvaje!

Doncs certament, entenc que estiguis dolguda, però com bé saps, una pallissa no farà canviar d'opinió a ningú, al contrari, encara augmentarà més la seva agressivitati rabia.

Crec que és moment de que t'ocupis del dol amb la teva família, recolids als de casa i t'oblidis del qeu diuen els de fora.

Quan algu mostra tanta rabia cap a nosaltres seriafàcil caure en el voler muntar guerres, i lo més pràctic és no entrar en aquestes guerres.

Pensa en tu, en l'avi i en la família i no deixis que un comentari embruti aquests moiments importants de la familia.

Endavant

ELi
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: