Logotip de Adolescents.cat
Miroki
Miroki
Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 12/12/15 20:35
Tothom es immadur.
Bona tarda.
Des de fa uns anys, (ara en tinc casi 16) m'han deixat d'interessar moltes coses que a la majoria de nois de la meva classe els interessa, crec que son xorrades. Miro molt les noticies, i m'agrada estar informat, pro els meus amics s'en riuen d'aixo. Me n'adono que molts nois no tenen gaire idea del que passa al món, aixo em decepsiona bastant.
Trobo immadurs a la gran majoria de nois de la meva edat, quan es burlen dels profes a la seva cara o quan fan putades a altra gent. Sembla que s'ho passen bomba, pero a mi em sembla un comportament repugnant.
No sé si estic madurant mes que l'altre gent (pot semblar guai, pero a aquets nivells es una putada) o que vivim en una societat de gent que no pensa.
La veritat es que estic una mica preocupat, em fa sentir bastant diferent, aixo de no riure d'allo que riuen els altres, i cada cop m'estic allunyant mes dels meus amics, que creuen que em preocupo massa per les coses.
Una abraçada
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/02/2016 10:43
Hola Miroki!

Doncs està informat és molt positiu! No ho rebutgis!

Només rotegeix-te davant de gent que no li dóna valor. En aquells moments intenta també distreure't amb altres temes que interessin al grup en el que estàs. Poder adaptar-nos al nostre interlocutor sempre funciona!!! Hi ha gent per tot amb qui podem compartir les diferents coses!!

Endavant!

Eli
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: