Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 11/12/15 16:03
Problemes amb les meves amigues
Hola,
Durant 1r d Eso vaig anar amb tres amigues, el problema esque duran tot aquest curs man apartat, els i vaig explicar i dos d'elles o van entendre i ara ja no m'aparten, pero amb la que jo li tenia mes confiança si, jo vull que amb ella torni a ser com l'any passat, pero ella no es que posi de la seva part.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/02/2016 10:10
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

jo crec que si dues ho han entès significa que era molt comprensible i que si l'altra no hi vol posar de la seva part, doncs li ots intentar tornar a dir que et sap greu que s'ho prengui aixi, que tu no hi pots fer res però que t'agradaria que fóssiu amigues.

Sinó deixa que passi una mica més de temps sense estar-li massa a sobre, a vegades la gent va a un ritme diferent a comrpendre les coses, sinó obre mires i suma gent a la teva vida.

Endavant!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: