Logotip de Adolescents.cat
Momi
Momi
Any: 1998
Comarca: Baix Llobregat
Data: 11/12/15 09:53
Ja no sé que fer.
Hola Adolescents! Primer de tot gràcies per sempre ajudar-nos amb les nostres consultes.

El meu problema és típic però ja no sé que fer. Fa cosa d'uns tres mesos que em veig amb un noi, no estem en serio ni res. Ens veiem, passem l'estona i ens parlem per WhatsApp. La cosa es que fa cosa d'unes setmanes està com més fred amb mi, la cosa no és com abans. Li he preguntat que si li passava alguna cosa amb mi que no dubtés de dir-m'ho. Ell em diu que no li passa res, que està amb les seves coses i els seus estudis li ocupen molt de temps.

No sé com actuar. Perquè me l'estimo, és mutu i tampoc vull apropiar-me de la seva vida perquè cadascú tenim la nostre. Quin consell em donaríeu? Gràcies...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/02/2016 10:05
Hola Moni! Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Exacte,cadascú necessita el seu espai. Si no li passa res doncs no li passa res.

Es tracta de que tu li diguis quan el vols veure i pacteu una mica com fer-ho per poder organitzar horaris i sentiments.

Una abraçada
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: