Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 10/12/15 22:56
FARTA
Hola, primer de tot gràcies per llegir-me,
aquesta consulta l'escric perquè tal i com diu el títol: estic farta.
porto des de el primer dia de l'institut de l'any passat súper enamorada d'un noi, es diu Quim. És perfecte, no té cap defecte, abans érem molt amics perquè anàvem a la mateixa classe i tot anava bé, jo li agradava i ell m'agradava, però cap dels dos ho sabia, ara ens han barrejat i ja no fem res,ni tan sols ens parlem, potser ara una mica més però...
Al que anava, el cas és que ell ara està a punt de sortir amb una noia, una tal Laura, i això no ho puc suportar, l'estimo moltíssim, faria el que fos per estar amb ell i la veritat és que no el vull oblidar perquè n'estic súper enamorada, el que si que vull és fer-me súper amiga, i a veure si així em veu amb uns altres ulls, però no se com fer-ho. Vull convertir-me en una persona molt important per ell, però com ja he dit, no se com. Com ho faig? ajuda si us plau.

moltissimes gràcies, petons Adolescents
InterPersonal
InterPersonal
Data: 01/02/2016 10:01
Hola FARTA!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

A veure hauras de parlar amb ell i expressar el que sents. Sinó ell no ho podrà endevinar. També e´s cert que dius que no té cap defecte, això no és cert, simplement vol dir que no els has descobert encara. Es important ,a bans d'iniciar una relació, conèixer els defectes de l'altre, aixi ja sabrem si serem capaços de gestionar-los.

Per altra banda, pensa que a vegades tenim molt clar que volem X cosa , però ni sempre la vida va com volem ni mai és la unica opció.

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: