Logotip de Adolescents.cat
12456
12456
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 09/12/15 19:45
Com oblidar a un noi
Hola,
Sóc una noia de 15 anys, fa un any que vaig conéixer a un noi que m'ha marcat molt, amb el pas dels messos em vaig anar enamorant d'ell, vaig començar a sentir grans emocions que mai havia sentit cap a ningú. Aquest estiu vaig conéixer als seus pares i ell als meus, però mai hem tingut cap relació de parella, erem com millors amics però jo volia més. Una nit que estavem els dos sols, va passar el que portava tant temps esperant. Vem fer sexe però sense arribar a la penetració(va ser la meva primera vegada). I ara ell m'ha dit que nomès vol que siguem amics i jo estic fatal, he decidit no parlar'm-hi per si així l'aconsegeixo oblidar però m'es molt difícil, que puc fer per veure'l només com a un amic?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 31/01/2016 11:11
Hola 12456!

Doncs donar-te temps perquè els teus sentiments vagin refrendant-se. No és fàcil, ho sabem, per això sempre recomanem posar una mica de distància (física, virtual, emocional i mental) entre vosaltres per no patir.

Et deixem un enllaç perquè entenguis a què ens referim quan parlem de distància:



Dóna't temps i veuràs com de mica en mica vas estant millor i pots veure'l com un amic especial.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: