Logotip de Adolescents.cat
vma
vma
Any: 2000
Comarca: Segrià
Data: 09/12/15 17:51
No ser el que vull ser
estic fent 4rt eso i quan acabie el curs tinc que triar quin camí vull elegir anar a batxillera a cicles .No ser que fer!
El problema es que no ser que es el que magrada voldria ajuda per elegir la millor opció.necesito la teva ajuda es normal que no tagradir res com per fer-ho tota la vida o a la menys estudiar-ho duran dos anys. estic feta un envolic i aquest fet en genera estres.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 31/01/2016 10:46
Hola vma!

I tant que és normal, a molts nois i noies els hi passa el mateix que t'està passant a tu!

La nostra recomanació és que t'informis molt, que preguntis, que no tanquis cap porta, investiga, parla amb professors, alumnes que hagis escollit alguna de les opcions que més et crida l'atenció, parla amb els teus pares, etc. Busca i remena, vés a les sessions informatives, deixa't assessorar i veuràs com de mica en mica vas trobant allò que més t'agrada!

Fes-te una llista amb les coses que més t'agradin i les que descartes directament, t'ajudarà a aclarir-te!

Una abraçada ben forta i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: