Logotip de Adolescents.cat
Anònim
Anònim
Any: 1999
Comarca: Baix Empordà
Data: 08/12/15 22:46
HOLA!
Estic molt preocupat..
He tret molt males notes aquest trimestre i els meus pares han de saber-ho però no se de quina forma fer-ho. Em fa molta por el que em puguin dir..
InterPersonal
InterPersonal
Data: 31/01/2016 10:22
Hola Anònim!

Doncs segurament et diguin alguna cosa si les notes no han anat com esperaven... planteja't què és el que ha passat perquè les notes t'hagin anat malament, podries haver fet alguna cosa més del que vas fer? Creus que pots millorar de cara al trimestre vinent?

Ara no te'n queda una altra que afrontar el que ha passat, parlar amb tranquil·litat amb els teus pares i comprometre't que el trimestre que ve faràs el possible per millorar els resultats d'aquesta avaluació! Si necessites algun tipus de reforç, no dubtis en parlar-ho amb els teus pares i professors!

Que vagi molt bé i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: