Logotip de Adolescents.cat
animaperduda
animaperduda
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 08/12/15 00:27
2 anys passant-ho malament...AJUDA URGEENT!!!
Hola adolescents.cat,
M'agrada el ex una amiga meva desde fa una mica més de 2 anys. Jo m'he guardat aquests sentiments cap a ell durant molt de temps,fins que un día li vaig dir que estaba enamorada d'ell.. cosa que no va sortir molt bé. Aquesta amiga i el seu ex tenen una relació amb altres persones. Jo a ell m'elestimo com a ningú i sempre m'ha tractat molt i molt bé. Fins i tot em va dir que fa temps li agradaba una miqueta pero tampoc va dir res. El problema es que jo,encara que durant aquest temps m'he liat amb altres i m'han pugut agradar una mica altres nens,el que sento per ell segueix igual o encara es molt més fort. Jo pateixo molt perque penso que ho tendria que haber dit en el seu moment, tindnria que haber siguit una mica mes egoista,potser aixis no ho hagues pasat tan malament... Actualment seguim tenin una molt bona amistat.
Necesito consell, ja que no se que fer amb aquest tema. Que faiiig????
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/01/2016 21:26
Hola animaperduda!

Pensar en el que podríem haver fet i que no vam fer, no ajuda massa, no creus? Potser t'ajuda més pensar que pots fer ara per estar millor?

Expliques que ara ell té una relació amb una altra persona, així que no ens en queda una altra que acceptar-ho i respectar-ho. Sabem que és difícil no ser correspostos, però no podem forçar els sentiments dels altres. De moment, gaudeix de la vostra bona amistat, però si estar tan en contacte amb ell et fa patir i passar-ho malament, valora si necessites una mica de distància.

Esperem haver-te ajudat una mica!

Una abraçada ben forta i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: