Logotip de Adolescents.cat
smilee
smilee
Any: 1999
Comarca: Vallès Oriental
Data: 08/12/15 00:27
lesbiana
hola sóc una noia de casi 16 anys

Primer crec que estic enamorada de la meva millor amiga ja que em poso gelosa quan surt amb altres noies i amb ella em sento genial! Ja li vaig dir, em va dir que ella no ho sabia però que tot i així estaria amb mi pel que calgui.

D'altre banda crec que sóc lesbiana jo em fixo més en les noies que les meves amigues.

Que puc fer per aclarir els meus dubtes?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 27/01/2016 21:17
Hola smilee!

El millor és que no et pressionis, a poc a poc t'aniràs definint però no vulguis córrer per posar-te una etiqueta, ja ho descobriràs amb el temps.

Per tant, deixa que el temps i les situacions t'ajudin a posar les coses al seu lloc ;) Tranquil·la que ho aniràs descobrint. Recorda que el que defineix la nostra orientació sexual és de qui ens enamorem!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: