Logotip de Adolescents.cat
Annònim
Annònim
Any: 2001
Comarca: Alt Penedès
Data: 07/12/15 15:53
Vull oblidar-lo
Hola!
Tinc un problema i és que estic molt enamorada d'un noi. Algunes de les meves amigues diuen que hi ha feeling des de fa molt de temps, i jo també ho veig.
El problema és que me'n he adonat que això no va enlloc. Que el més probable és que no li agradi i que em vegi com una amiga. Si ell no sentís el mateix, doncs perdriem l'amistat, i no vull. Prefereixo conservar-lo com a amic.

He decidit que vull pasar pàgina, que també s'està molt bé sense ningú. Com ho puc fer? És molt difícil, ja que sempre el veig, vaig amb ell al cole. Necessito oblidar-me'n d'ell, i necessito la vostra ajuda!

Moltes gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 12:40
Hola!

Jo et recomano qeu parlis amb ell i si és que no llavors passa paàgina, però crec que necessites parlar amb ell primer.

Endavant

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: