Logotip de Adolescents.cat
thm2000
thm2000
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 07/12/15 14:20
Noi de Sabadell
Hola!

Aquest estiu pasat vaig coneixer un noi de sabadell a traves d'un grup, despres destar parlant tot l'estiu ens vam conéixer al pasat salo del manga de BCN, i despres d'aquell dia que va ser marabellos hem vaig adonar que igual sentia alguna cosa per ell. Pero la cosa esta en que despres de haber-nos trobat alla les conversacions per whats app ja no son el mateix. I exclar nose que fer :'(
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 12:37
Hola thm200!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

A vegades passa que quedes amb algu i tot canvia. Pots parlar-ho amb ell directament o passar i a veure què passa, si ell diu alguna cosa més o ja no es torna a posar en contacte.

Endavant!

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: