Logotip de Adolescents.cat
anonim
anonim
Any: 1998
Comarca: Segrià
Data: 07/12/15 12:27
AMOR
Hola adolescents,

Soc un noi tímid i aixo fa que hem costa una mica relacionam amb la gent, però quan els conec ja no tinc cap por.
Aquest any he començat a estudiar a un lloc diferent i ho estic passant malament, però fa poc he conegut una noia que es molt guapa, parlem només de temes de deures i poca cosa. A mi m'agradaria no només una relació d'amics d'estudi, sino una relació per sempre.
Jo ja parlo amb ella, però hem costa molt treure el tema. Sempre que en parlem ella es posa nerviosa, ja que fa poc ha deixat el seu novio. Anem al cine junts i tot, però no trobo el moment i nose com dir-li, tinc por que ho faci malament i que desprès a classe sigui tot pitjor. Ella ja ha tingut una relació, però no va funcionar gens be, i jo no he sortit mai amb ningú.

Necessito ajuda siusplau! M'he l'estimo molt. Quasi cada dia que puc intentem quedar, per fer deures, per anar al cine, etc.
Tota ajuda o idea que hem poguessiu donar serà de gran agrat!

Moltes gràcies Adolescents! Sou els millors!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 12:33
Hola!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

DOncs de moment les coses marxen bé. Esteu agafant confiança if er forces plans junts.

Vés gaudint d'aquesta relació i de com creix. Veuràs que tot i la timidesa també dins teu trobes els recursos per anar-te comportant tal
com ets tu!!

Gaudeix ! Trobaras el moment per parlar de sentiments!

Endavant!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: