Logotip de Adolescents.cat
Anoonima
Anoonima
Any: 2001
Comarca: Vallès Occidental
Data: 06/12/15 22:44
El nòvio d'una amiga tonteja amb una altra, que faig?
Hola!
Tinc un grup, som 3 millors amigas, una té novio des de fa 2 mesos (posemli de nom: vidreta), la cosa es que avui ella no ha vingut pero el seu novio si, i l'altra amiga nostra (mmm posemli: tronca) també ha vingut. La cosa es que avui el novio de la "vidreta" s'ha passat la tarda tocant-li el cul a la "tronca" i bueno tontejant molt. La "vidreta" ja nota fa dies que esta raro pero no sé si dir-li, perque li fara mal o no dir-li.
Que faig!?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 12:16
Hola!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal!

Doncs crec que al vidreta li ah de frenar els peus al nòvio i escoltar alr esposta del nòvio! Això d'acceptar que el noi faci el que li doni la gana amb les amigues de la nòvia o altres noies no és ni cap relació ni respecte.

A la vidreta no loi sentarà gens bé seguir en aquesta relació! Quins valors té aquest noi? doncs molt pocs! a la nòvia se l'ha de respectar!

Endavant

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: