Logotip de Adolescents.cat
lleo
lleo
Any: 2003
Comarca: Baix Camp
Data: 06/12/15 20:25
farta dels amors
Hola, crec que em podrieu ajudar!!
Fa poc estava amb un nen tothom em dia el mateix nomes et vol pel cul pero jo no mels creia fins que va arribar el dia que ho vam deixar o vam deixar perquè no el vaig deixar tocar el cul allí men vaig adonar que la gent tenia rao i j havia sudat d'ells hasta ja persones que sabien enfadat amb mi total perquè em van dir la veritat. Bueno em vaig quedar destrosada i cada nit ploror i em tallo. Estic farta dels amors pero per l'altra part el trobo molt a faltar sento com si em faltes algo i no tinc ganes de viure
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 12:14
Hola lleo!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòlgoa d'Interpersonal. Doncs, certament, crec que és molt dur per tu mateixa que t'estiguis tractant tan malament cada dia. A vegades les coses no surten bé a la vida i això no vol dirq eu ens hagimd e començar a maltractar!!

S'ha acabat aquesta historia però n'hi ah moltes més per arribar! Aixiq eu a eixugar.te les llagrimes posar-te al musica que t'agradi i et doni forces cada dia i aixi afogues les penes i et converteixes amb una guerrera que tira endavant amb la seva vida, es cuida i es tracta bé!

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: