Logotip de Adolescents.cat
Nerea 19
Nerea 19
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 06/12/15 19:29
No m'ho puc treure del cap.
hoola, mira tinc un problema..al juliol d'aquest any vaig estar amb un noi de rotllet i a l'agost em va deixar...de mentre, hi havia una nena qu era amiga meva i sempre els veia molt units, jo sempre li preguntava t'agrada? I ella em deia que no..ara al novembre em vaig enterar que al noi li va demanar per sortir, i ella li va dir que no, i a mi em va dir que mai sortiria amb ell..pero ara al desembre, estan sortint. I jo encara no l´he oblidat. La gent es pensa que ja no m'agrada..i no crec que sigui enveja...si no que em fa rabia que la meva 'amiga' em diguessi tot allo quan era mentida. No se que fer..apart el noi porta desde principi de novembre sense parlar amb mi perque aquesta noia li ha dit mentides sobre mi. I jo vull parlar am ell pero esque se que si parlo em fare mal..pero si no parlo pff...es molt dificil.

no se si m'explicat bé..o si em pots ajudar, pero necessito consell perque ja no se que fer..si obrirli per wats y parlar amb ell, si suar, si dir-li alguna cosa a la nena aquesta...i el pitjor esque la nena es mes petita, i tots dos son inmadurs, les meves amigues em diuen que duraran poc, pero jo ja no se que fer...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 12:11
Hola Nerea GM!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs mira, Nerea, se que es dur, però crec qeu tot indica que has de passar pàgina. Entenc que et fa mal el que aquesta nena ara estigui amb ell, si! però és al realitat!! I la realitat a vegades fa molt però s'ha d'acceptar per seguir el nostre camí i ser feliços!

Endavant

ELi Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: