Logotip de Adolescents.cat
Clareta
Clareta
Any: 2000
Comarca: Vallespir
Data: 06/12/15 19:19
Es normal?
Hola, soc una noia de 15 anys, i sempre em ralle moltíssim en el tema dels nois, jo no em considera guarra, però molta gent m'ho diu, esque crec que li vuic a molts i no vuic a ningú, es a dir, cuant estic amb algú que em faja un poc de cas i sigui molt maco, doncs com que em pille, i després estic amb un altre i igual, no vuic dir que m'enrotlle amb ells, però magradaria.
D'altra banda, estic un poc preocupada perquè també m'agraden els nois mes petits, d'uns 12 anys, i no es perquè siguin mes madurs, perquè els que m'agraden son mult crios, pero moníssims tots, si tinguès algo amb algú d'ells, em criticarien? tan extrany seria?
Moltes gràcies, ajuuda pliss
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 12:08
Hola Clareta!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs , jo crec que estas molt perduda i molt confosa. Necessites parar-te i estar un temps tu sola. No es que siguis el qeu et diuen, eprò es clar, des de fora ells no saben qeu el que et passa és que la teva vida gira al voltant de amb qui estaràs, enlloc de amb tu amteixa.

Atura't i disfruta d'altres plans i activitats de la teva vida. Fes dieta de nois i veuràs com a poc a poc vas descobrint altres valors de tu mateixa més enllàd els nois.

Endavant!

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: