Logotip de Adolescents.cat
@1234
@1234
Any: 1998
Comarca: Alt Urgell
Data: 06/12/15 18:56
ella
Fa teemps, vaig començar a parlar amb una noia. Vam començaar a parlaar al estiu i des de aquell dia parleem cada dia. Els primers dies parlavem de les coses de la vida per coneixens i tal, i ha mida que anavem agafant més confi ja parlavem d'altres coses més cuquiis i ens posaveem cors i tal al Whatsapp. Ara mateix fa 5 mesos que vam començar a parlaaar i ara doncs es un t'estimuu a cada conversa i aixòo m'agrada moolt i a paart es molt cuquii. El que passa és que encara no ens em vist en persona, i ja em parlaat de quedar algun diia, però esque soc molt timiid i noo seer sii sortiraa bee. Ahiir es va enterar de que ella m'agradava i es va enteraar per whatsapp perq m'ho va preguntaar i li vaig dir que sii, noser si vaig fer be o no de dirli per whats o si quaan quedeem dir-li. Tinc un cacao mentaal, alomillor penseu que es una tonteria i avui ha tornat a sortir el tema i m'ha diit que lo millor seria coneiexens i tal, llavors jo me preocupat perquè creec que he anat molt directe, perq encara no ens em n'hi vist.
Creueu que he anat molt directe, i millor esperar al dia de la quedada o e fet bé?
ajudaa plis
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 12:03
Hola @1234!

Potser a aquestes altures ja tens la resposta... però sembla qeu al cosa pinta bé aixi que a poc a poc...confia en el que has fet!!! I espera a la quedada. No anticipis ni hi donis masses voltes i veuràs com tot va agafant forma i et desaparèixen els interrogants!

Disfruta del que hi ha ara!!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: