Logotip de Adolescents.cat
Emmm
Emmm
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 06/12/15 18:13
Situació estranya...
Hola adolescents!
Fa uns mesos em va començar a agradar un noi de 21 anys, jo en tinc 15. Se que és molta diferència però hem estat parlant durant un parell de mesos i tenim molt en comú i a mi m'agrada. Però hi ha un altre problema i és que ell em va fer de monitor en unes colònies i això pot ser una mica estrany.
Em sembla que jo li agrado però no ho se segur i m'ha dit més d'una vegada de veure'ns. Per ara mai ens hem vist però potser ens veiem d'aquí poc.

Què en penseu d'això... hauria de seguir parlant? Li agrado?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 12:01
Hola Emmm!

Sóc l'ELi Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs si et ve de gust queda amb ell, però hauras de tenir molt clar que si que en aquest punt en el que esteu la diferència d'edat marca punts vitals i projectes molt diferents. N'haurieu de parlar...

La diferència d'edat quan els dos sou adults és diferent, però això e´s una cosa a parlar vosaltres i a pensar-te molt bé tu!!! Vés a poc a poc, les coses es veuen millor caminant a poc a poc. Confia molt en tu i observa la seva actitud, que hi puguis confiar i passar una estona divertida si vols.

Endavant!

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: