Logotip de Adolescents.cat
ASDFGH
ASDFGH
Any: 1999
Comarca: Gironès
Data: 06/12/15 16:04
N'estic enamorada i no se què fer...
Hola!
Tinc 16 i porto molt de temps enamorada d'un noi de 21 anys. No hem parlat mai, bueno com a molot un hola i adeu. Però el conec perquè hem sortit una o dos vegades amb la mateixa colla ja que ha vegades va a la colla de ma germana i jo i ella ens portem molt be. A més a més a totes les festes que vaig me'l trobo i sempre ens quedem miran sense saber que fer. Jo n'estic molt penjada i nose que fer... si obrir-lo per whats o que fer... A totes les festes cuincidim i sempre que el miro el m'està miran i ens creuem les mirades. Jo soc molt tímida i se que ell també. N'estic ja enamorada perque a la ultima festa vam estar ballan junts i cada com i ha més conexió en la mirada. Però ha vegades sembla que ell no vulgui res i jo n'estic bojament enamorada perquè es d'aquells nois que amb la mirada ho diu tot i és molt tendre i m'encanta!! Però no ser que haig de fer perquè és fixi amb mi i poder arribar a tenir algu amb ell...
MOLTÍSSIMES GRÀCIES
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 11:41
Hola ASDFGH!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal.

Doncs et diria que no pinta malament! Vés coincidint amb ell, intenta fer algun pas de saludar-lo , de parlar-hi...etc

Si us coneixeu cara a cara serà fàcil que pogueu anar guanyant confiança i saber el que hi ha. Si fa vergonya, però és natural en aquestes situacions!
Endavant!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: