Logotip de Adolescents.cat
andrewsrogers_
andrewsrogers_
Any: 1996
Comarca: Vallès Occidental
Data: 06/12/15 15:17
Por
Hola, sóc una noia de 19 anys. Sempre ho he tingut tot clar, pero ara desprès d'una relació de 3 anys, tic molta por d'enamorarme un altre cop. Hi ha una noia que m'agrada, i estic amb una lluita constant cor-cap. Part de mi em diu espera, perquè hi viu lluny, mes de 759km pero una altre part de mi diu intenta-ho. No sé que fer, tothom em diu que estic boja, pero de moment tot es perfecte, menys la distancia que ens separa.
Consell plis..


Gracies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 11:38
Hola andrewsrogers!

Entenc que tinguis por. És natural tenir certa por després d'una relació. Però també pensa que ara ja tens més experiència a partir del que has après en aquesta relació.

Confia en tu i tingues curiositat per obrir noves oportunitats a la teva vida! No jutgis el que va venint o passarà a una situació fins que t'hi trobis. Vés amb la ment oberta!!

SI, aquesta noia viu lluny, ho pots intentar...però les relacions han de sortir fàcils! T'estaras amagant a tenir una relació amb algu que viu lluny?

Endavant!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: