Logotip de Adolescents.cat
anonima00
anonima00
Any: 1999
Comarca: Alt Urgell
Data: 06/12/15 12:26
Que faig!? 123456789
Bones, tinc un problema. M'agrada molt un noi, però moltíssim i l'altre dia em va enviar un missatge dient-me que m'estimava i jo li vaig dir tot el que sentia perquè clar, ell m'havia dit que m'estimava i quan li vaig haver dit tot va i em diu que tornarà amb la seva ex, no vaig entendre molt la seva actitud però tinc la impressió que esta jugant a dos bandes perquè jo li vaig dir que si tornava amb la seva ex no tenia que venir amb mi i em va demanar que l'esperes. A mi m'encanta, mai m'havia agradat mai tant ningú. Que faig, l'espero?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 11:31
Hola anonima00!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interperosnal.

Doncs sincerament, si torna amb la seva ex, per què l'hauries d'esperar? Potser millor prendre al decisió de deixar-ho estar i ser feliç.

No visquis de contes de fades que no saps com acabaran. Si ell està liat, marca-li el limit fent la teva vida!!! Esperar no és cap solucio ni cap estratègia que garanteixi que estigueu junts!

Disfruta de la vida!

Endavant!

ELi Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: