Logotip de Adolescents.cat
AB
AB
Any: 2000
Comarca: Baix Camp
Data: 05/12/15 20:59
PROBLEMES AMOROSOS AB! 2
El noi que m'agrada fa un dia em va obrir per WhatsApp..em vaig ficar molt contenta tant que vaig comensar a plorar. Pensava que m'obria per quedar, com de costum fa, però em va dir que m'havia obert perquè estaba baixant la seva llista de contactes i havia vist el meu estat de Whats (tinc una cançó que em va dedicar ell fa 1 any) i que per aixo em va obrir i que tampoc va malament parlar perquè feia temps que no parlavem. Com m'ho he de pendre? És una indirecta? S'aburreix? Estic molt confosa.. aquest nen em te boja desde fa un any però molt confosa.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 10:36
Hola AB!

Sóc l'ELi AUlet. sicòloga d'Interpersonal.

Docns a poc a poc. Atura els teories, semblen moltes possibilitats, però és cert que ell ha tingut un gest bonic parlan-te!!! No t'avancis al que succeirà...viu el que passi i ja ho aniras veient!

A poc a poc les coses sempre tenen millor resultat!

Endavant!

Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: