Logotip de Adolescents.cat
Anonimaa
Anonimaa
Any: 2002
Comarca: Garrotxa
Data: 04/12/15 21:58
Pes ~~~~~~~~~~~~~
Hola!! Tinc un dubte , estic gorda? M'he d'aprimar?
Peso 55kg i tinc 13 anys (faig 2eso) Moltes gracies
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 06/12/2015 10:42
Hola!!

Gràcies per escriure'ns!

Pel que fa a la teva consulta, no podem donar-te una resposta ja que el pes saludable que cadascú hem de tenir varia molt en funció de l'alçada.

Per exemple, una persona que medeixi 1'50 cm, si pesa 65 kg significa que segurament té sobrepès; i una persona que medeixi 1'75 cm i pesi 50 kg estarà força prima.

Amb aquests exemples vull dir-te que per saber si el teu pes és saludable o no, hem de saber l'alçada. Tot i així, altres variables com si ja t'ha vingut la regla o no, també són rellevants. Pots tornar a escriure'ns explicant-nos més coses sobre tu, si fas esport i amb quina freqüència, com menges i quantes vegades al dia, etc. Així et podrem aconsellar millor.

Et suggerim que si això et preocupa molt, provis de parlar-ne també amb els pares ja que ells també et podran aconsellar i són qui millor et coneixen.

Un petó!
Seguim en contacte,

Laura Medrano Puigdollers

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: