Logotip de Adolescents.cat
Sara16
Sara16
Any: 1998
Comarca: Maresme
Data: 04/12/15 13:10
Tinc massa empatia
Hola adolescents,
Des de fa una temporada m’he començat a plantejar un tema diferent al habitual. Tinc 17 anys i tinc la sensació que tothom és molt egoista. La situació és que em quedo nits desperta pensant que mentre jo estic tant tranquila al meu llit hi ha gent a altres parts del món que està morint de gana o vivint una guerra, no puc viure amb aquesta sensació, em menja per dins.
M’agradaria saber alguna manera d’és d’on pogués contribuir en alguna causa solidaria com en una ONG. Exemple, maneres de com contribuir.
La gent pensa que soc massa petita per preocupar-me per aquest tema i per això fins ara no he fet res per vergonya a expressar el que sento i a prendre la iniciativa.
M’agradia que la societat és preocupes més per aquests temes.
Espero que hem pogueu dir alguna cosa per fer, o alguna idea.
Moltes gràcies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 09:32
Hola Sara16!

Sóc l'Eli Aulet. sicòloga d'Interpersonal.

Doncs, per donar un cop de mà l'edat no compte!! El que pots fer és informar-te deles ONG perquèn'hi ha un munt. S'hi vas al punt jove o al serveid e joventut de la teva zona te n'informaran. També pots fer recerca per internet de temes que t'agradin. Pensa que ben aprop tenim ONG's i que n'hi ha de diversos tipus de temes i ajudes.

D'alguna forma o altra hi podras col.laborar voluntariament.

Sort!
Eli Aulet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: