Logotip de Adolescents.cat
Anonim
Anonim
Any: 2002
Comarca: Bages
Data: 04/12/15 00:02
Tinc canas!
Hola!
Tinc 12 anys i tinc canas, se que son hereditaries del meu pare però odiu que la gent quan me les veigui em digui: tens una canaa! (Cridan)
La meva mare no em deixa tenyirme perque diu que em d'anyaré el cabell i té raó pero esque necesitu saber com taparu perque estic farta de anar sempre amb cua!

Ajuda siusplau! Gràcieees!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 25/01/2016 10:08
Hola !

Amb aquest tema no et podem ajudar. Però et recomanem que vagis a la perruqueria o a un dermatòleg t'assessori. També podrieu demanar formes de tenyir-te el cabell i cuidar-te'l. Les canes s'estan posant de moda en alguna gent, però també entenc que ara matieix no en vulguis.

Detotes maneres, el més important és que tu et sentis bé amb tu mateixa , més enllà del teu físic. EL nostre valor és molt més que el nostre físic. Quan desprenem bon rotllo i energia tot és millor que una bona imatge!

Endavant

ELi AUlet www.interpersonal.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: