Logotip de Adolescents.cat
Kiara_rg
Kiara_rg
Any: 2001
Comarca: Gironès
Data: 02/12/15 22:43
Que hem passa?
Hola!
Estic feta un embolic,no sé que hem passa...Fa un any tenia un millor amic,que per uns problemes vam deixar de ser-ho,una de les raons era que ell es va enamorar de mi i jo no volia res amb ell i sempre li deia que només el volia com a millor amic,li vaig haver de fer moltes cobres perquè no vulia fer-li il•lusions,quan em va olvidar mu va dir y des d'aquell dia tot va cambiar...
Ara trobo a faltar estar com abans,ell passa bastant de la meva cara només em parla quan en alguna ocasió ens quedem sols,el problema és que sempre em parla de els seus lios i tot aquest tema i ami em fa ràbia que em parli d'altres noies i em fa ràbia veure'l amb altres noias que no són jo...Se que no m'agrada però perquè em poso gelosa quan està amb altres noies?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 24/01/2016 13:34
Hola Kiara_rg!

Creiem que ja vàrem contestar a la teva pregunta. Et deixem l'enllaç per si no vas poder llegir la resposta:



Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: