Logotip de Adolescents.cat
mmm...
mmm...
Any: 1999
Comarca: Vallès Occidental
Data: 01/12/15 21:36
Massa feminista?
Farà ja un temps que mantinc una relació amb un noi, és fàntastic de veritat i nomès hi ha un aspecte d'ell que no suporto, sempre que pot és fica ab mi per ser feminista, sempre deixa anar comentaris masclistes cose que hem posa negra (i ho sap) i sempre ens acabem distutint i diu que tinc la ment massa tancada i que m'haig de saber riure amb les bromes i tal... però amb la meva parella anterior tenia bastants problemes i em controlava molt i sempre em menyspreava i per això em prenc tan seriosament aquest tema (tot això ell ho sap). Doncs nose que fer, jo no canviaré la meva idologia i vull deicar-li les coses clares d'un vegada però tot el que li dic sobre el tema sembla que li sigui igual, i nose tampoc el vull deixar, què faig? com parlo amb ell si en aquest sentit és tant inmadur?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/01/2016 19:42
Hola mmm...!

Si el que tens ganes és de deixar-li les coses clares d'una vegada, és important que en pugueu parlar, ja que per tu és un tema important i ell ha de respectar-ho. Veiem que ets una noia amb les idees ben clares, enhorabona, no canviïs!

Una abraçada ben forta i endavant!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: