Logotip de Adolescents.cat
girlwithadream
girlwithadream
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 01/12/15 19:55
Ho estic pasant fatal per un noi
hola, fa unes setmanes vaig obrir a un noi que m'agradava per instagram i em va donar el seu numero. Al final el cap de setmana pasat vam quedar, i encara que els dos estavam força timids, em va encantar. I ara me enamorat boixament d' ell. I em sento com super trista ultimament, perque nose si li agrado. A més no anem al mateix institut aixi que no el veix :( i cada cop que penso en ell em venen ganes de plorar nose perque. Que faig? Em llenço a preguntar-li si li agrado?? Siusplau necesito una resposta. Gracies
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/01/2016 19:38
Hola girlwithadream!

La nostra recomanació és que no tinguis pressa. Entenem que només us heu vist una vegada, per tant t'aconsellem que primer de tot us conegueu millor, d'aquesta manera també aniràs veient o intuint si teniu possibilitats o no. Així, tu mateixa veuràs quin és el millor moment per dir-li el que sents o per preguntar-li quins són els seus sentiments.

Gaudeix d'aquests moments únics i màgics que només es viuen quan s'està coneixent a algú que ens agrada!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: