Logotip de Adolescents.cat
Anònim2911
Anònim2911
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data: 30/11/15 21:42
Ajuda!!! No sé que fer :(
Una amiga meva li agrada un amic meu, jo els vaig intentar ajuntar però al final me n'he acabat enamorant també (ha sigut el primer enamorament que he tingut). Ara al meu amic li agrada la meva amiga. Li hauria de dir a la meva amiga el que sento per ell? No li vull desanimar però tants secrets m'estan matant i fan que em senti culpable.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/01/2016 19:12
Hola Anònim2911!

Si no et sents bé i tot plegat et fa sentir tan malament valora si parlar-ne amb ella t'ajudarà a estar millor. Pensa bé quin és l'objectiu en dir-li i com ho gestionareu, ja que si tots dos s'agraden, és probable que acabin junts, oi?

Si ells volen estar junts, hauràs de respectar-ho i acceptar-ho, encara que costi veure que el noi que t'agrada està amb una amiga teva.

Esperem que vagi molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la teva consulta!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: