Logotip de Adolescents.cat
anonima
anonima
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 30/11/15 19:34
Tinc por de no haver fet el correcte
Hola! Gràcies per respondre.

El meu problema és que tenia una amistat tòxica amb una de les meves amigues més properes. A vegades jo tenia enveja d'ella i no em motivava gens a fer coses. Resumint, que no em venia gens de gust estar amb ella. També era part del meu grupet i fa poc vam tenor una baralla i fa dies que no es parla amb cap de nosaltres. Aleshores, vaig aprofitar per parlar amb ella i acabar amb la nostra amistat. Vaig parlar amb ella bé, vull dir sense ser borde ni atacar-la. Ho vaig fer més per mi, però també per ella. No volia que tingués una amiga que no la volia. Però ara la veig com sola i em fa por haver comès un error.

Necessito saber si he triat la opció correcte.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/01/2016 18:54
Hola anonima!

Nosaltres no podem saber si t'has equivocat o no, però el que sí que veiem és que hi ha alguna cosa en tu que et fa dubtar de si has fet bé o no. Si la veus sola, intenta posar-te en el seu lloc, i valora si et ve de gust tornar a parlar amb ella i intentar solucionar tot el que us ha passat.

Dóna't temps per veure si vas triar l'opció correcta o no, i si és que no, mira si pots fer alguna cosa per solucionar-ho!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: