Logotip de Adolescents.cat
anònima0410
anònima0410
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 30/11/15 17:27
Necessito ajuda urgent!
Hola, soc una noia de 12 anys i justament akest any he començat l institut (1r ESO) hi ha un nen a la meva classe que m agrada molt i que avans no coneixia. El cas és que ahir li vaig dir que m agradava per watts i em va dir que estigues tranquila i que l'endemà parleriem. Un amic meu li va preguntar que si ell surtiria amb mi o amb la meva millor amiga i no li va respondre, pero ahir li vaig dir que si surtiria amb mi o amb la meva millor amiga i em va dir que amb mi.Avui no ens paravem d'intercambiar mirades y em somreia, nomes em mirava a mi i tot. Llavors li he dit que si pudiem parlar al 2n pati i m'ha dit que no podia que havia d'anar a jugar a futbol.Li he dit que si volia podiem baixar junts i m'ha dit que no, ke tenia dentista i que havia de baixar ràpid. Què creus que he de fer? Li agrado? No sóc massa petita per tenir "novio"?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/01/2016 18:47
Hola Melody👯!

Creiem que ho estàs fent bé. La nostra recomanació és que no tinguis pressa, no cal córrer! Busqueu el moment per parlar-ne cara a cara i valoreu si us ve de gust ser nòvios o de moment preferiu esperar una mica.

Recorda que nosaltres no podem saber si li agrades o no, això només t'ho pot dir ell!

Esperem que us vagi molt i molt bé!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: