Logotip de Adolescents.cat
Admiin<3
Admiin<3
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 29/11/15 16:13
M'INSULTA EL MEU EX I ELS SEUS AMICS :'( AJUDA!
Hola, amb dic Ingrid, Tinc un problema, que el meu ex m'insulta amb els seus amics i amb diu que s'arrepenteix molt d'aver sortit amb mi, i amb diuen plana, perque no estic molt desarollada, soc celiaca y menjo molt poc, i desde que m'insulten al cole amb fan bullyng amic/es perque soc ''plana'' hi hu estic passan fatal! ajudeu-me sisuplau.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/01/2016 20:14
Hola Ingrid!

No deixis que això continuï així, parla amb un adult de confiança i explica-li el que està passant, no tinguis por, tu no has fet res dolent! Sabem que es necessita molt de coratge per demanar ajuda, però t'assegurem que val la pena!

No deixis passar ni un dia més i explica el que t'està passant (als teus pares, professors...)

Una abraçada ben forta i endavant Ingrid!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: