Logotip de Adolescents.cat
CarlaMarrtinez
CarlaMarrtinez
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 29/11/15 13:15
Enamorada
Fa uns mesos he conegut a un noi a traves de unes amigues abans ens queiem malament pero ara estem be.i me enamorat d'aquest nen fins al punt de estar nerviosa quan parlut amb ell jo que soc molt atrevida.Pel watsapp mai em obra sempre li obrut jo i cara a cara parlem poc pero la gent diu que ens estimem un al alttre pero jo nose si li agrdo.Algunes amigues meves diuen que he canviiat pero jo no ho crec.Necessito consell urgent.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/01/2016 19:55
Hola CarlaMarrtinez!

És normal que et posis nerviosa quan parles amb el noi que t'agrada, és molt habitual!

Per sortir de dubtes li hauràs de preguntar o intentar esbrinar per una altra via si tu també li agrades! Valora si et ve de gust fer el pas i dir-li el que sent per veure si els sentiments són correspostos o prefereixes esperar-te.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: